winkelcentrum dukenburg

Op zoek naar winkelcentrum dukenburg?

Winkelcentrum Dukenburg Nijmegen Online.
Winkels in winkelcentrum Dukenburg, in de wijk Zwanenveld. Het winkelcentrum ligt in Stadsdeel Dukenburg en naast Station Dukenburg. Het is onderdeel van de Brabantse Poort. Via een voetgangerstunnel kunt u naar Woonboulevard Nijmegen wandelen. Winkelcentrum Dukenburg heeft een aantal eigen koopzondagen.
T-Mobile Shop Nijmegen Dukenburg.
Openingstijden Maandag 1200: 1800: Dinsdag 1000: 1800: Woensdag 1000: 1800: Donderdag 1000: 2100: Vrijdag 1000: 1800: Zaterdag 1000: 1700: Zondag deze week Gesloten. Welkom bij T-Shop Nijmegen Dukenburg! Onze winkel is gelegen aan de rand van Nijmegen, in het gezellige winkelcentrum Dukenburg.
Stonevest Shirley van der Lof MSc.
Makelaar: Shirley van der Lof MSc. Bekijk de details. Zwanenveld 9040, Nijmegen. Belegging te koop in winkelcentrum Dukenburg Het betreft Zwanenveld 9040, gelegen in het winkelcentrum Dukenburg te Nijmegen. Het overdekte winkelcentrum telt meer dan 100 winkels en heeft daarmee, na het.
Winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen vol met nieuwe winkels De Ondernemer.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Koopzondag Nijmegen 2019 Koopzondagen.NET.
In de Lange Hezelstraat en de Stikke Hezelstraat zijn de kleinere boetiekjes en woonwinkels te vinden. Het centrum van Nijmegen is dus erg divers en u zult zich tijdens uw koopzondag in het Centrum Nijmegen zeker vermaken. Winkelcentrum Dukenburg is een groot winkelcentrum in het gelijknamige stadsdeel Dukenburg.
Wow! Winkelcentrum Dukenburg krijgt een mega make-over en zo ziet het eruit foto's' indebuurt Nijmegen.
Winkelcentrum Dukenburg krijgt een mega make-over en zo ziet het eruit fotos. Door Thijs Stevens 13 december 2018. Deel 170 WhatsApp Email Tweet. Winkelcentrum Dukenburg wordt binnenkort flink aangepakt. De Vereniging van Eigenaren van het winkelcentrum in Nijmegen West heeft aangekondigd om in 2019 te starten met een complete verbouwing.
Specsavers Nijmegen I Gratis oogmeting bij een gediplomeerd opticien Specsavers.
Oogzorg voor kinderen boven de 10 jaar. Oogzorg voor kinderen boven de 10 jaar. Maakt u zich zorgen over gehoorverlies? Deze winkel heeft gediplomeerde audiciens om uw gehoor te testen en u te voorzien van de beste zorg en nieuwste hoortoestellen.
Home Four Seasons Nail Salon Nijmegen.
Over Four Seasons Nail Salon Nijmegen. Stap in de wereld van Four Seasons Nail Salon in Nijmegen Winkelcentrum Dukenburg en geniet van verschillende behandelingen voor uw handen, nagels, en voeten. 6538 TL NIJMEGEN. Hieronder staan de openingstijden van Four Seasons Nail Salon Nijmegen.
Nieuws uit Nijmegen Winkelcentrum Dukenburg krijgt grondige facelift.
In januari 2019 wordt er direct een start gemaakt met een schaalmodel van het ontwerp tussen de Albert Heijn en bibliotheek, waardoor voor bezoekers direct zichtbaar wordt hoe het nieuwe winkelcentrum eruit gaat zien. Medio 2019 starten de werkzaamheden in de overige delen van winkelcentrum Dukenburg.
BCC Nijmegen Dukenburg Openingstijden en contact BCC.nl. BCC.
U betaalt hier 050, per uur. U bereikt winkelcentrum Dukenburg eenvoudig via de A73 afslag Wijchen. Met het openbaar vervoer. BCC Nijmegen Dukenburg is goed te bereiken per trein. Winkelcentrum Dukenburg bevindt zich op een steenworp afstand van NS-station Nijmegen Dukenburg.
Winkelcentrum Dukenburg Wikipedia.
Het grootwinkelcentrum Dukenburg ligt aan de rand van het stadsdeel Dukenburg in de wijk Zwanenveld en dient als voorzieningenhart voor het sinds 1966 ontwikkelde stadsdeel. Dit winkelcentrum is ook de belangrijkste voorziening qua winkels in het stadsdeel Dukenburg, dat daarnaast nog drie kleine wijkwinkelcentra kent.

Contacteer ons