winkelunits

Resultaten voor winkelunits

winkelunits Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van winkelunits" in Engels. Zoek winkelunits in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. Wij specialiseren in middelgroot commercieel onroerend goed in de stadskern, Meestal kantoorgebouwen, maar we hebben ook een portefeuille van winkelunits.
pret hypothecaire belgique
Bekijk de plattegronden van de winkelunits.
Bekijk dan het overzicht met nog beschikbare winkelunits in winkelcentrum De Baronie. Er is nog 1 unit beschikbaar aan het fraaie Parkplein. Locatie De Baronie als bruisend winkelcentrum! Winkelcentrum De Baronie is geen standaard winkelcentrum, maar een echte winkelbelevenis. Niet alleen dankzij de historische gebouwen. Bekijk of download hier de brochures over winkelunits in De Baronie.
stcw rotterdam
Begeleiding en toezicht sloop tijdelijke winkelunits.
Nadat Richard Bot BITB Projects in 2007 de tijdelijke winkelunits aan het Waterlandplein aan de diverse huurders had opgeleverd, was het voor opdrachtgever Nieuw Waterlandplein CV een logische stap BITB Projects tevens in te huren voor de begeleiding inclusief kwaliteitstoezicht van de terugoplevering van deze winkelunits van huurder naar verhuurder/opdrachtgever.
schachenmayr regia
Winkelunits te huur in Hart van Stokhorst Enschede.
Het wijkwinkelcentrum voorziet in 5.000 m 2 hoogwaardige winkelruimte in een levendige woonomgeving. Met een Lidl reeds geopend, EMTÉ supermarkt reeds geopend en een Kruidvat bent u verzekerd continue bezoekersstromen. Voor de nog beschikbare units zoeken wij enthousiaste ondernemers die een aanvulling zijn op het reeds bestaande aanbod.
opstijgend vocht
Winkelunits Ceresplein Te Koop Te Huur Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder BV.
m BVO 1 Verkocht 70 2 Verkocht 3 48 66 4 49 66 5 Verkocht 6 Verkocht 7 52 91 8 53 84 9 54 77 Het is mogelijk om winkelunits samen te voegen waardoor de totale oppervlakte vergroot kan worden.
Te huur: nieuwbouw winkelunit van circa 59 m2 gelegen aan de Hooftstraat te Alphen aan den Rijn! Jansen de Jong.
Midden in het centrum van de gemeente Alphen aan den Rijn aan de Lage" Zijde" zijn thans diverse nieuwbouw winkelunits gebouwd, onderdeel uitmakend van het Rijnkadegebouw welke gesitueerd is aan de Hooftstraat. De winkels zijn gesitueerd recht tegenover het voormalig Nuts" gebouw" waarin diverse aantrekkelijk horecaformules gerealiseerd zijn.
Te koop: Nieuwbouw winkelunits aan het Thorbeckeplein te Alphen aan den Rijn beschikbaar vanaf circa Jansen de Jong.
Midden in het centrum van de gemeente Alphen aan den Rijn aan de Lage" Zijde" zijn thans diverse nieuwbouw winkelunits gebouwd, onderdeel uitmakend van het Rijnkadegebouw welke gesitueerd is aan de Hooftstraat. De winkels zijn gesitueerd recht tegenover het voormalig Nuts" gebouw" waarin diverse aantrekkelijke horecaformules gerealiseerd zijn.
Tijdelijke winkelruimte en winkelpanden huren Portakabin NL.
Voorbeelden van indelingen voor Winkelunits. Referenties voor Winkelunits. Gebouwen voor Winkelunits. Gebouwcapaciteit voor Winkelunits. Gebouwafmetingen m voor Winkelunits. Hoe te bestellen. Huren van een gebouw. Op tijd en binnen budget, onze belofte! Vind uw lokale vestiging. 0800 3456 000. Tijdelijke winkelruimte te huur.

Contacteer ons